onsdag 7 april 2010

Välkomna till bloggen om Lilla Gården B&B!


Här kommer att finnas aktuell information om vår gård och om Listerlandet som kan vara av intresse för er som tittar in på hemsidan eller har varit/kommer att vara gäster framöver. Lite blandat smått och gott om vad som händer är hos oss.

Idag var en härlig vårdag och städningen av trädgården har börjat. Snöklockor och droppar blommar för fullt och det är snart dags för tulpaner och påskliljor. Under påsken vaknade Listerlandet till liv en smula. Vissa restauranger hade öppet under helgen och det var en hel del folk i rörelse. Vi hoppas på en härlig sommar med värme och sol och lockande aktiviteter för alla åldrar och intressen. Det är mycket på gång på Listerlandet!
Gårdens hästar kommer snart att släppas i beteshagen även om vi kommer att få ge extra hö ett tag till. Men att kunna vara ute i det fria hela dygnet och gå upp i skogen under natten brukar vara populärt. Vi har två kalvar i en av boxarna som har vuxit sig stora under våren. De ska snart få komma till kompisarna i ladugården. Kaniner och katter finns också och de njuter de med av vårsolen.
I år har vi som ni kanske läst på hemsidan, en möjlighet för alla barn som bor hos oss att rida på Russy, vår ponny. En vuxen måste följa med hela tiden och vi går en härlig runda i skogen. Flera barn kan samsas om en tur. Detta bokas på plats.

Det finns en film om Listerlandet som kan hittas på Youtube.com om ni söker på Listerlandet. I den versionen som heter sommar+vinter finns Lilla Gården B&B med!

Härliga vårhälsningar /Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar