tisdag 20 april 2010

Trädgårdsdags!


Tänk när man kan bygga sandslott igen! Den ena sonen, 3½ år, pratar ofta om att vi ska åka till stranden. Den tiden är snart här. Härligt!

Idag har det blivit städning i trädgården. Många plantor kikar upp nu och man får ta det lite försiktigt! Jag hade lämnat massor av löv i höstas som vinterskydd och detta är alltså borttaget nu. Jag är som en ekorre och glömmer lite vad jag stoppar i jorden så det är kul att få en "javisst-ja"-upplevelse när man studerar rabatterna. Solen skiner men det är fortfarande kyligt i luften. Alla djur mår bra verkar inte bekymrade över kylan. Vi har haft gäster i helgen i B&B vilket var trevligt.

Nu är den nya promenadleden klar som sträcker sig från Hällevik till Nogersund via den sk Kråkenabben som är en halvö mellan fiskelägena. Man går längs vattnet och det finns bänkar och grillplatser och så småningom ska även ett torn för fågelskåderi resas. Här samsas små sandstränder med gräsbevuxna ängar. Det finns grindar och övergångar över stengärdsgårdarna. Hela turen tar ca 45-60 minuter. Trevligt! Detta blir ett utflyktsmål för familjen att prova på!

Ha det så bra!/ Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar